editorial

Boligindretning er mange ting. Vi er alle forskellige og indretter vores hjem på vidt forskellige måder. Men det kan stadig være rigtig relevant at få boliginspiration fra andre. Måske er der en helt fantastisk smuk løsning, som du bare må bruge i din egen indretning?

Læs med her, og få gode råd til at finde boliginspiration.

Sådan finder du den bedste inspiration til boligen

Der findes mange gode kilder til boliginspiration. De tre bedste er 1) sociale medier, 2) blogs og 3) boligblade. I disse kan du både få visuel inspiration til at indrette hjemmet såvel som gode råd, der forklarer, hvordan du gør. 

1. Sociale medier er fulde af boligidéer 

Der findes et utal af personer, der deler billeder fra deres hjem på Instagram, Facebook og Pinterest – og alle de andre sociale medier. Instagram er især et af de gode steder at lede efter boliginspiration.

Hvordan gør du? Du kan blot søge på et hashtag som f.eks. “boliginspiration” eller “boligindretning”. Så får du vist alle billeder, der er tagget med disse ord. 

2. Mange blogger om boligindretning

Bloggere er ikke længere noget nyt fænomen. Vi har vist alle efterhånden læst en blog eller to. Der bliver blogget om alle mulige emner, men indretning er især et af de meget populære emner. Søger du på Google, finder du nemt frem til et væld af forskellige blogs. Søg f.eks. på “blog om interiør”, så får du hurtigt mange gode resultater. 

En af de mange online blogs om boligindretning er: https://blon.dk/ 

3. Få boliginspiration fra modebladene 

Boligblade er der rigtig mange af. Selvom det selvfølgelig koster lidt at købe eller abonnere på dem, så kan det godt være pengene værd. Du bliver nemlig opdateret på, hvad der er nyt, moderne og trendy. Vel og mærke fra nogle dygtige redaktører og indretningseksperter. Prøv dig frem, og køb et enkelt boligblad ad gangen.