editorial

Boliginspiration er noget, som mange søger hver eneste dag. For hvordan skal du indrette sit hjem, så det er trendy og moderne? Hvilke møbler skal du investere i? Og hvilket boliginteriør er populært lige nu?

Du behøver ikke udelukkende søge inspiration til boligen for at vælge præcist det samme som andre. Måske vil du gerne kombinere flere stilarter og udtryk? Læs med i denne artikel og få råd til, hvordan du finder boliginspiration.

Sådan finder du interessant boliginspiration

Du kan finde inspiration til din indretning utrolig mange steder. Det kan være alt fra blogs og boligblade til boligartikler online og på de sociale medier. Alle steder finder du helt sikkert flotte billeder, der giver dig et bedre indtryk af, hvordan du selv kan indrette for at udtrykke en bestemt stil. 

1. Blogs

Rigtig mange danskere blogger i dag. Det kan både være store og kendte influencers såvel som små mikroinfluencers, der ikke har helt så mange følgere. Der findes et utal af blogs, som du let finder ved at søge efter “bolig blog”. 

2. Boligblade 

Det er den lidt mere klassiske udgave. Men magasinerne har altså styr på, hvad der rør sig og hvad der er nyt på modescenen. I boligbladene kan du læse om nye brands, nye møbler og nyt interiør.

Du får typisk også råd til, hvordan du kan bruge det i din indretning og hvor i boligen det kan placeres. 

3. Boligartikler online

Rigtig mange medier har en boligsektion. Det kan være små medier og større medier. Artiklerne er ofte sponsorerede. Men det er stadig en god mulighed for dig, hvis du vil læse om nye produkter og brands indenfor boligindretning.

Jysktidende.dk er et af de mange online boligmedier. 

4. Sociale medier

Instagram er din ven, når du vil se billeder af indretning. Det kan være, at du ikke gider læse lange artikler, men bare vil se det visuelle udtryk, du kan skabe med forskellige møbler og interiør.