editorial

Stuen er hjertet i dit hjem. Det er her, du opholder dig allermest. Sammen med familien. Og med gode venner. 

Det skal derfor være et funktionelt og indbydende rum. Et rum, hvor man kan føle sig godt tilpas. Men også hvor stilen er gennemført. 

Hvordan skaber du en stue, der både er praktisk, men som også ser flot ud? 

Læs med i denne artikel og få tre tips til at indrette din stue!

3 gode råd til indretning af stuen

1. Vælg en stil

Rummet skal have en overordnet stil. Måske er du til det elegante og herskabelige? Eller det nordiske og moderne? Du kan også godt kombinere flere stilarter. Et miks af noget moderne og klassisk. Det slår bestemt heller ikke fejl, hvis der blot er en rød tråd i din indretning. 

2. Kombiner farver 

Farver er en vigtig del af din indretning i stuen. Det behøver ikke udelukkende at være hvidt eller gråt for at være moderne. I dag er det blevet “tilladt” at bruge mange flere farver. Du finder derfor også nemt møbler og interiør i alskens lækre farver.

3. Tænk funktion ind

Stuen skal indrettes, så den er praktisk at bruge i hverdagen. Du skal have en sofa med plads til hele familien. Plads i rummet til at hive det ekstra bord frem, hvis du ofte har gæster. Et legehjørne til dit barn. Eller noget helt fjerde. Tænk over, hvad du har brug for i hverdagen.

Få meget mere boliginspiration hos inspirationsuniverset.dk.

Skab en hyggelige stue med lækkert interiør

Det er ikke kun møbler, der skaber en stue. Det er de helt små detaljer. Det vil sige alt dit interiør; puder, tæpper, lysestager, gardiner osv. 

Med sådanne mindre objekter kan du skabe en virkelig fin og gennemført stue. Valgene er op til dig – lav eventuelt en god plan for, hvordan stuen skal indrettes!