editorial

Man er måske erfaren i at arbejde med ejendomsadministration i stort og småt omfang.

Et af disse erfaringssteder kunne eksempelvis være https://www.bricksandblocks.dk/ 

Men som type søger man måske nye erfaringsgrundlage, men det kan også tænkes, at man ikke længere kan besidde det samme job længere, så man er nødt til at skifte over til et andet sted, og heldigvis kan man ende med at lave mere eller mindre det samme.

Nogle mennesker vil jo helst gerne være i bevægelse hele tiden, lave noget nyt og prøve sig selv af, som man ser nu om dage. Så er der også dem, der kan lide sikkerheden i at være det samme sted, gentage processerne og vide, hvad man har at gøre godt med.

Og så er der dem i midten, der skifter arbejdsplads med den samme slags arbejde – og det kan nogle gange komme af lyst og andre gange af nød.

Noget erfaring kan bruges, andet ikke

Således kan man glæde sig til at komme til at arbejde et nyt sted, mens andre ikke kan lide forandringer og helst ville have, at man fortsatte det samme sted, men sådan kunne det ikke være.

Derfor kan man i denne sammenhæng med erfaring i ejendomsadministration i begge tilfælde godt se, at man skal tilpasse sig det nye sted, om det er større, mindre eller i samme omfang af størrelse som ens tidligere arbejdsplads.

Men så ophører forskellen ofte også, for der er dem, der tager deres erfaring med og ser, om den passer ind, om den kan flugte med det nye sted; måske skal den tilpasses, sluttes sammen med andet eller helt droppes.

Så er der også dem, der prøver at tvinge deres tidligere erfaringer ind for at gøre stedet ligesom deres gamle, så det virker mere velkendt.

Den sidste strategi er sjældent så god, så derfor bør man prøve at benytte den første som den rette strategi for at få det bedste ud af ens nye sted.