editorial

Så dyrt og besværligt er det altså ikke at få repareret ens bil for stenslag.

Tvivler du stadig på nogle af de påstande, så kan du jo bare klikke ind på stenslag-reparation.guide

Vi er dog helt med på, at det er synderligt irriterende, når den slags sker, og man ville ønske, at man bare kunne skrue tiden tilbage, så man kunne undvige den person, der uheldigvis og utilsigtet fik skudt sten op på ens forrude eller en anden rude på ens bil.

Men det kan man trods alt ikke, og selvom man så måske tænker, at det da ikke er et særligt synligt stenslag, så kan man godt lidt betragte det som toppen af isbjerget, der er ulykken, men hvor bunden af isbjerget ikke har vist sig endnu.

Men det kan den gøre, hvis du ikke handler hurtigt med den slags!

For sådan et lille stenslag kan hurtigt føre til, at din rude måske flækker, og så skal den trods alt udskiftes. Så havde det været lettere at ordne den for stenslag til at starte med.

Reparation af stenslag skal du hver gang overlade til kloge folk

Selv hvis ruden ikke flækker, så kan de stenslag blive større at se på, og der kan måske komme flere mindre stenslag til.

Hvis du er uheldig, kan du blive stoppet af myndighederne, der kan mene, at du ikke har rigeligt med udsyn ud af din forrude, selvom du er uenig.

Men du har nok bare vænnet dig til det, men udsigten er bestemt ikke, hvad den har været.

Og det er jo ikke bare noget med at tage noget gaffatape og klæbe det over de områder, hvor du er ramt af stenslag på frontruden eller lige smække en klat lim på.

Forhåbentligt burde de beskrivelser i sig selv være nok til, at du indser, at der skal professionel hjælp til med stenslag på dine ruder.