editorial

Skal du flytte ind i en ny ejerbolig, og skal denne renoveres eller måske endda bygges om forud for indflytning? Så bør du rådføre dig med en dygtig autoriseret VVS installatør. Og her bør du vælge en VVS’er som residerer nær din nye hjemstavn.

Hvornår har jeg brug for en VVS’er?

Du har brug for en VVS’er når den er gal med de faste VVS installationer i din bolig. Til de faste VVS installationer hører alle de rør og øvrige elementer som du ikke umiddelbart kan skrue løs og tage med dig ud af din bolig.

Det betyder at du for eksempel godt selv må montere et nyt brusehoved, eller sågar et helt blandingsbatteri, i din bruseniche. Du må også gerne skifte vandhanen tilhørende køkkenvasken eller håndvasken på dit badeværelse.

Men når det handler om at flytte eller etablere et nyt afløb, montere et toilet eller måske sløjfe en gas ledning i køkkenet er det en VVS mand der skal på banen. Disse opgaver må ikke løses af andre end autoriserede fagpersoner da der er alt for stor en risiko forbundet dermed.

Derfor er det en rigtig god idé at få fat på en dygtig VVS’er når boligen skal sættes i stand, og køkken eller badeværelse – eller begge dele – er en del af renoverings planerne. Hvis du sørger for at få en autoriseret VVS installatør ind over projektet i god tid vil du kunne få glæde at hans professionelle vurdering og kvalificerede rådgivning angående dine nye installationer – og således ende med de mest optimale løsninger.

Få den bedste hjælp til arbejde med VVS på Amager

Er du bosiddende i den københavnske bydel Amager kan du med fordel tage kontakt til det velansete lokale VVS firma Claus A. Axmark VVS når du har brug for en autoriseret VVS installatør – læs mere på caavvs.dk.