editorial

Er du boligsøgende, og primært i markedet efter en ejer eller en andels bolig? Så bør du træde varsomt. Det danske boligmarked er en jungle – og er du førstegangs køber, er det endnu mere vigtigt, at du ser dig godt for. Hvert eneste år ender hundredvis af boligkøbere med at træde i en af de fælder, med hvilke boligjunglens underskov er oversået.

Derfor er det en god idé for dig at alliere dig med en dygtig navigatør, som kan hjælpe dig med at styre klar af disse faldgruber. En sådan navigatør kaldes for en boligadvokat – og han eller hun kan hjælpe dig med at nå trygt og sikkert i mål med dit boligkøb. Med en boligadvokat ved hånden kan du være sikker på at foretage købet af hus eller af lejlighed på et oplyst grundlag.

Hvem er Mogens Freinsilber?

Advokat Mogens Freinsilber er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1976 og advokat med møderet for Landsretten. Mogens Freinsilber har gennem de seneste mange år arbejdet som selvstændig advokat med speciale i blandt andet boligret, familieret og straffesager. Som boligadvokat har Mogens Freinsilber lang og god erfaring med rådgivning af boligkøbere – især i Randers og omegn, idet Mogens Freinsilber har sin advokat praksis i Randers.

Som virksomhed er Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS medlem af Danske BOLIGadvokater, Danske FAMILIEadvokater, DANSKE ADVOKATER og Landsforeningen af Forsvarsadvokater. Dette er din sikkerhed for, at du får en respektfuld og nøgterne behandling af din sag, som følger de etiske og professionelle retningslinjer, som er udstukket af disse foreninger.

Mogens Freinsilber hjælper gerne med din bolighandel, såvel når det drejer sig om gennemlæsning af relevant dokumentation og rådgivning på basis af denne som når det handler om udfærdigelse eller opdatering samt tinglysning af skødet efter handelens afslutning.

Du kan læse mere, og kontakte boligadvokat Mogens Freinsilber, på http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/