editorial

Der er rigtig mange der holder ferie i Danmark. Det er der naturligvis en grund til, da der er mange gode og spændende oplevelser man kan få i Danmark. Uanset om du er til en aktiv ferie, afslappende ferie eller du søger nye indtryk, kan du med fordel finde det du søger her i Danmark.

Vi har lavet en lille guide til, hvad du kan lave af aktiviteter her i Danmark. Det er uanset om du er ved at planlægge en forlænget weekend, en dagstur eller en længere ferie.

Aktive oplevelser i Danmark

Hvis I er et par eller en børnefamilie, der er på jagt efter nogle aktiviteter der lægger op til en aktiv ferie, så er det altid en sikker vinder at besøge en af de mange forlystelsesparker vi har i Danmark. Her finder du mange forskellige aktiviteter for hele familien. I kan køre radiobiler, prøve de vilde rutchebaner, komme i vandland eller lave andre hyggelige aktiviteter som skattejagt. 

Hvis du har større børn kan I med fordel besøge nogle af de feriecentre der tilbyder MTB ture. Hvis I selv har cykler kan I besøge nogle af de skove, hvor der netop at lavet baner til at man kan cykle nogle spændende og nye ruter i skoven.

Afslappende oplevelser i Danmark

Hvis I har behov for en oplevelse der giver jer kvalitetstid sammen, kan I med fordel besøge en af de flere spasteder vi har i Danmark. Her kan I slappe af i vandet eller i de hyggelige omgivelser. Spa og Wellness er både sundt og godt for jer der har en travl hverdag, da man her kommer ned i et gear og får tid til at mærke efter og komme tættere på hinanden. 

Er du interesseret i at læse om flere oplevelser du kan kaste dig over i Danmark, kan du med fordel besøge https://bolu.dk/.