editorial

Danmark er et land med tusindvis af skønne oplevelser. Vi har i det danske land alt fra smuk natur og historiske bygninger til sjove attraktioner. Du kan virkelig få en på opleveren – uden overhovedet at forlade dit hjemland! 

Vil du vide mere om oplevelser i Danmark? Læs med her, og få fem attraktioner du bare må opleve!

1. Nyhavn

Nyhavn er et helt fantastisk sted i København. Du kan gå langs kanalen og se på de ikoniske og super smukke huse. Du kan også tage på kanaltur og sejle forbi dem, mens du får en masse viden og historie om det skønne område i hovedstaden. 

2. Den Lille Havfrue

Det er også et absolut must! Det er på Langelinie i København, at du finder det ikoniske vartegn, nemlig Den Lille Havfrue. Her har hun siddet i rigtig mange år, og hun har endda været en tur i Kina. Så populær er det danske eventyr om havfruen nemlig ude i verdenen. Derfor er statuen så kendt. 

3. Kronborg Slot

Har du hørt om Holger Danske? Eller måske har du set den gamle tv-julekalender, der foregik på Kronborg Slot? Efter sigende skulle Holger Danske vågne op og redde Danmark, hvis der skulle opstå krig. 

4. H.C Andersens hjem

Danmarks nok mest kendte forfatter. I Odense kan du opdage hans hjem. Det er en virkelig fin og hyggelig oplevelse, hvor du får mulighed for at rejse tilbage i tiden, gå i H.C. Andersens fodspor og opleve hvordan han levede. 

5. Den gamle by i Aarhus 

Er du fascineret af gammel tid? Så er et besøg i Den Gamle By i Aarhus oplagt. Her kan du gå rundt blandt de smukke gamle huse og se, hvordan man lavede bolsjer, drev butik og gik klædt i gamle dage. Attraktionen er især utrolig hyggelig op til jul, hvor der er sat fokus på højtiden. 

Få flere idéer hos oplevelsesbladet.dk