editorial

Hvad kan en elektriker egentlig, som du ikke kan, tænker du måske?

En hel del, for at det ikke skal være løgn, og derfor kan det faktisk betyde forskellen liv eller død, om du bruger en elektriker eller ej til at lave de store og/eller små el-installationer hjemme hos dig – og så overdriver vi slet ikke engang.

Man kan jo groft sagt sige, at de fleste leveringsfirmaer yder en service, som vi andre også kan finde ud af, de har bare sat det hele i system og har erfaring med at udføre deres arbejde.

Ligeledes med gadefejere kan man sige, at man sagtens kan finde ud af at feje selv, men de har måske de bedste koste og fremgangsmetoder til at gøre det, som du ikke kender – men det gør ikke den store forskel, om man gør det selv, eller man får erfarne folk til at gøre det.

Sådan ligger landet slet ikke med en elektriker, og lad os bare tage et eksempel med, at du har brug for en elektriker i vanløse.

Og vi mener skal “har brug for” og ikke bare som et godt forslag, når du står i denne københavnske forstad eller for den sags skyld andre steder i landet – eller udlandet.

Der er endda lovkrav omkring, at man bruger en autoriseret elektriker til at klare visse opgaver i privaten og firmaer, institutioner og videre for den sags skyld.

For hvis ikke det bliver gjort ordentligt, kan det betyde kortslutninger, strøm i genstande, dyr, børn eller andre mennesker, og måske bliver der startet en hel brand på baggrund af ens dårlige tilslutning til resten af elnettet.

Måske kan man ikke umiddelbart se, at man har gjort det dårligt, og hele kredsløbet kan tilsyneladende se ud til at virke, men derfor kan man godt have at gøre en brandfare, der bare ligger og lurer bag væggen.