editorial

Indretning af sin bolig, er kun blevet mere og mere populært med tiden. Det er lidt ligesom kunst – der er ingen regler for, hvordan du kan eller må indrette din bolig. Der er ingen regler eller agendaer du bør følge, når det kommer til at indrette sin bolig. Det betyder, at det kun er dig selv og din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan skabe rammerne for din bolig eller sætte dit personlige præg. Der er rigtig mange der går op i at skabe et hyggeligt og dejligt hjem gennem sin boligindretning. Her kan man blandt andet se flere indretningsprogrammer og læse magasiner, for at blive inspireret til, hvilke muligheder du har for at indrette dit hjem. Her kan du med fordel se om der er noget du kan implementere i din bolig eller gøre anderledes, for at du får sat dit personlige præg på selv den mindste detalje i hjemmet. 

Hvert rum kan noget specielt. Her kan du derfor udtrykke dig forskelligt alt efter om det er stuen, badeværelset, dit soveværelse eller om det er kontoret. Du kan gennem tilpasse din stil og den stemning, der er lagt op til gennem farver, møbler og belysning i rummene. 

Skab et hjem der afspejler hvem du er

Du kan tyde og læse meget ud fra et hjem. Når du derfor som gæst træder ind i et hjem, kan du hurtigt danne dig et indtryk af, hvem der bor her og hvad det er for nogle interesser eller værdier vedkommende kan have. En bolig er derfor blevet meget personligt, da vi i dag bestræber os på at sætte vores personlige præg gennem vores boligindretning. 

Her kan du adskille dig fra den typiske skandinaviske stil ved at vælge nogle gennemtrængende farver i stedet for de helt klassiske farver som sort, hvid og grå. Du kan enten vælge møbler, inventar eller billeder i støvet eller pastelfarver, der vil fange øjet opmærksomhed. Hos etimes.dk kan du finde inspiration til din boligindretning.