editorial

E cigaret-typer og brugen af dem findes der mange artikler om.

Du kan med garanti også finde flere interessante artikler, der gennemgår, hvilke forskellige typer af e-cigaretter man kan få fat i nu om dage.

Desuden skorter det heller ikke på artikler om, hvilke typer af e-juice og e-væske man kan få fat i. Der findes så mange typer af disse, at artiklerne ofte bliver i roman- og bindlængde, fordi der konstant kommer nye typer til, hvorfor de konstant skal udvides.

Man kan også finde inspirationsartikler til, hvordan man sammensætter forskellige e-væsker til specielle lejligheder og finder frem til dem, der passer dig bedst.

Uden tvivl kan du nok også falde over nogle artikler, der beretter om e-cigarettens udvikling, selvom den ikke er så lang, omend interessant.

Men hvad med det at passe på din e-cigaret?

Du kan nok finde nogle indlæggelsessedler og artikler om, hvordan du håndterer din e-cigaret bedst muligt, renser den og sørger for at holde løbende øje med den.

Nogle dagligdagstips og brugererfaringer kan da der også være på sin plads, hvorfor det sidste af denne artikel er dedikeret til dette emne.

Køb altid en autoriseret e-cigaret af et velkendt brand og ligeledes fra et firma, der har tilladelse til at sælge dem. Man har hørt om grelle tilfælde, hvor e-cigaretter nærmest er eksploderet i hånden på brugerne, fordi de havde købt et billigt kopi-produkt.

Pas også på med at have e-cigaretten for meget ude i regn. Der er trods alt tale om elektronik og ikke almindelig tobak, der bare bliver blød og ubrugelig.

Opdager du ridser i din e-cigaret, er det en god idé lige at få tjekket op på det ved en forhandler eller reparatør. Den slags kan nemlig udvikle sig til skrammer og hele revner, hvorfor det er bedst at få den slags fikset, inden det breder sig.