editorial

Det er ved at komme på tale, at din bagrude skal udskiftes i din bil, for den er måske ved at blive så medtaget af slitage, stendslag og indgroet snavs, at det bedre kan svare sig at udskifte den, end at du skal bruge tid på at gøre den i stand igen.

Du har formentlig misligholdt den så længe på din bil, at du godt ved, at det bedst kan svare sig at få den udskiftet til en ny, end at du skal bruge tid og kræfter på at få den til at ligne, da den var helt ny.

Men i samme ombæring får du også kigget på de andre ruder på din bil, forrude, siderude med videre, og konstateret, at de sådan set også trænger til at blive udskiftet snart, selvom de ikke er lige så medtaget som de andre ruder.

Udskiftning af bagrude fører til udskiftning af alle ruder

Der er jo ingen grund til at skulle gentage samme proces med de andre ruder, når du nu alligevel er nået til den erkendelse, at tiden er kommet til at skifte bagruden, så du alligevel kan tage de andre ruder med i samme omgang.

For skulle der så gå nogle måneder, hvor forruden skal skiftes, og så går der senere et par uger mere, og så kommer turen til den ene af sideruderne og så videre, så ender det med at føre til mange besøg hos mekanikeren.

Måske kan du ligefrem få rabat hos en udskifter, hvis du vælger at få dem alle udskiftet på samme tid, også selvom der måske er en enkelt rude, der ikke trænger til det.

Det ser alligevel pænest ud, når alle ruderne er lige gamle at se på.

Så slipper du for at skulle bruge så meget tid på at få udskiftet ruderne enkeltvis.

Læs dig varm på emnet hos bagrude-udskiftning.info.