editorial

Er du glad for øl, og elsker du at prøve forskellige øltyper af? Så skulle du prøve at brygge øl i dit eget hjemmebryggeri.

Kan jeg selv brygge mit eget øl derhjemme?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – det kan sagtens lade sig gøre at bygge et amatør hjemmebryggeri i egen bolig. Faktisk har det aldrig været nemmere at blive sin egen brygmester. Det eneste det kræver er et godt begynder bryganlæg som kan erhverves formedelst få tusind kroner.

Du behøver ingen særlig uddannelse for at brygge øl derhjemme, lige som dit begynder bryganlæg ikke behøver at optage særlig megen plads. Du lærer hurtigt hvordan du bruger dit brygudstyr. Og så kræver det ikke hverken særlig megen tid eller anstrengelse af frembringe en lækker IPA, pilsner, weissbier eller lager øl – det er udelukkende et spørgsmål om det rette udstyr.

Hvor kan jeg købe brygudstyr til begyndere online?

Hos Hjemmebryggeren finder du et velassorteret udvalg af brygudstyr til såvel begyndere som til viderekomne amatør brygmestre. Er du novice inden for brygning af øl kan du med fordel anskaffe en Starter Box.

En Starter Box fra Hjemmebryggeren indeholder alt hvad du skal bruge for at komme sikkert og trygt ud over rampen som hjemmebrygger, nemlig spande med gærlås og taphane, kapsel påsætter og 100 kapsler, termometer, måle bæger og brygske samt diverse rengørings midler og tilbehør.

Med en Starter Box kan du, såfremt du benytter en All Grain Kit dertil, hurtigt og nemt brygge lækker og velsmagende øl af alle typer. Og skulle du gå hen og blive træt af forudsigeligheden i forbindelse med anvendelse af Starter Box og All Grain Kits kan du hos Hjemmebryggeren finde et velassorteret udvalg af semi professionelle bryganlæg fra danske Brewster Beacon.

Du kan læse mere om ølbrygning, og finde det rette brygudstyr på hjemmebryggeren.dk.