editorial

Måske går du og overvejer at ændre lidt ved din stil og dit look, og her kan man faktisk gøre rigtig meget ved at tilføje eller ændre små ting. Accessories er også blevet en stor ting indenfor herremode, og heldigvis findes der rigtig mange måder hvorpå du som mand kan opdatere din stil lidt. Vi giver dig her vores bedste tips. 

Skab et nyt look 

Når det kommer til stil, så handler det om at turde tage nogle chancer, og finde ud af hvilken stil man finder sig bedst tilpas i. Det kan være at du altid går i den samme “uniform”, og dermed føler at du er begyndt at kede dig lidt ved dette look. Måske er du egentlig meget inspireret af folk der går i lidt mere vovet og farverigt tøj, men du tør ikke rigtig at kaste dig ud i det. Det kan også være svært at skifte stil, men du kan gøre det med små skridt ad gangen, og dermed implementere flere og flere nye ting til dit look. 

Gå all in på din nye stil 

Når du har forsøgt at implementere nye ting til din stil over lidt tid, så er det måske ved at være på tide at du går all in. Hvis du er til den lidt mere klassiske herrestil, så kan en håndlavet sixpence måske være noget for dig. Det kan være grænseoverskridende de første par gange hvor du går ud med din nye stil, og dine venner og bekendte vil nok også lægge mærke til ændringen. Men efterhånden bliver det bare en helt normal del af dig og dit look, og så vil du måske rent faktisk opleve at folk komplimenterer dig for dit modige tøjvalg. Stil handler også om at inspirere andre, og du kan måske være en af de første der starter en ny trend.