advertorial

Hvis du spørger en person, der bor i Frederiksberg, om vedkommende bor i København, så vil personen nok bestemt slå fast, at der er eklatant forskel på København og Frederiksberg.

Det hænger blandt andet sammen med, at Frederiksberg er sin egen kommune, selvom du vil kunne se på et kort, at kommunen ligger inde i hovedstadens kommune.

Men rent historisk hænger det faktisk ikke sådan sammen med, at det var således fra tidernes morgen. 

Frederiksberg var faktisk sin egen kommune i udkanten af København. Som Københavns kommune begyndte at udvide sig, sendte den sig i retninger ud på hver side af Frederiksberg. Denne kommune nægtede dog at “overgive” sig og blive indlemmet i København.

Langsomt, men sikkert, voksede Københavns kommune rundt om Frederiksberg kommune, så den nu i dag ligger inde i Københavns kommune uden at være en del af hovedstadens kommune.

Og Frederiksberg holdt ikke alene fast i deres “selvstændighed”, borgerne holdt også fast i deres traditioner ved at komme hinanden ved, hjælpe hinanden og for den sags skyld opretholde deres lokale erhverver.

Dette gælder også som skrædder på frederiksberg, som du kan faktisk stadig kan finde i kommunen!

En god skrædder er ikke uddød på samme måde, som andre tidligere erhverv er, for folk har stadig brug for at have tøj på kroppen.

Samtidig er det især i nyere tid blevet populært igen at få en skrædder til – netop – at skræddersy tøj til en, så der kun findes ét sæt af den type tøjsammensætning, der just er lavet til kunden selv.

Man ønsker ikke bare at ligne alle de andre, der køber deres tøj i kollektioner i butikker, hvor man så håber, at der forefindes noget, som passer dertil.

Her får man noget, som man ved, vil passe lige ned til mindste detalje.

Ejer du ikke et skræddersyet sæt tøj, så bør du foretage den ændring allerede i dag.