editorial

Hvis man arbejder på et større lager, så kan man næsten ikke undvære en palleløfter.

De fleste varer ankommer alligevel på en palle, og hvis man har et større lager, hvor der er bogstaveligt talt højt til loftet, så kan man ofte også stable disse varer helt op til loftet i flere etager.

Dette er specielt smart, hvis man ikke lige skal bruge selve varerne med det samme, eller hvis man kan pakke dem ud separat, når man skal bruge dem.

Det gør det også lettere, hvis det bliver nødvendigt at flytte rundt på tingene senere hen.

Dog kan det blive en del bøvlet, hvis man så skal regne ud, om konstruktionen kan holde til vægten fra pallen, for det kan man have svært ved at bedømme, når man betjener palleløfteren.

Endnu mere rart kan det jo være, hvis man lige kunne veje de ting, man har på palleløfteren.

En palleløfter med vægt løser flere problemer

Nu er det hovedsageligt fordi, man gerne vil kunne veje og bestemme, hvor meget en given enhed vejer, før man transporterer det rundt, at man skal bruge sådan en vægt.

Men det er bare besværligt, hvis man med palleløfteren skal hen at sætte pallen på en vægt, for at man kan veje pallen. Den kan stå langt væk, og det vil besværliggøre arbejdet en hel del.

Det kan være virkelig rart at få gjort det med det samme, når man løfter pallen med det samme, hvorfor det er virkelig praktisk med en palleløfter med vægt.

Sådan nogle er det heldigvis muligt at få fat i!

Så er det slut med bøvlet at skulle løfte, veje og så løfte igen. Nu kan man veje, mens man kører rundt, selvom det er smartest at holde stille imens.

På den måde kan man regne vægten ud på pallen eller andet på stedet.