editorial

Der findes i dag så mange tilbud for børnefamilier, at det kan kræve lidt ekstra, hvis du gerne vil lokke forældre og børn til dit næste arrangement. I det tilfælde er det en god ide, at du overvejer noget underholdning, der appellerer til både store og små. Det kan for eksempel være ved, at du hyrer en klovn. En god klovn kan få både voksne og børn til at grine. Selvom forældrene måske ikke regner med, at de vil finde klovnen sjov, vil det være noget, som familien kan tale om i lang tid fremover. 

Det kan være svært at finde en klovn af den type, men en af dem er klovnen Tapé. Han har stor forståelse for, hvordan han skruer en forestilling sammen, så han ikke bare får børnene til at skrige og forældrene til at vende øjnene mod himlen. I stedet prøver han at ramme noget alment morsomt, så både store og små kan grine af det. Læs mere på https://www.klovnentape.dk/boerneunderholdning/ 

Inddrager publikum i forestillingen 

Noget af der, der virkelig kan få folk til at blive engagerede i forestillingen, er, når de bliver inddraget i den. Det gør klovnen Tapé. Han har et tryllenummer, hvor han får en fra publikum til at trylle på stort set egen hånd. Det er virkelig spektakulært at være vidne til. 

Derudover har han også en masse andre fjollerier. For som den klovn han er, er det jo ikke nemt at være ham. Hans vaskebjørn gemmer sig i kassen, hans hat hopper af, og hans tunge sidder fast, når han prøver at spille. Heldigvis hjælper hans vaskebjørn ham til sidst, så han kan få gennemført forestillingen. 

Er du stadig i tvivl, om det vil være en forestilling for jer, er det en god ide, at du går ind på hans hjemmeside og læser om de mange andre steder, hvor han har optrådt, og hvor de har været meget tilfredse med ham.