editorial

Er du træt, anspændt og stresset? Så skulle du prøve en god massage.

Hvad er fordelene ved at få massage?

Der er faktisk mange godgørende effekter ved en jævnlig massage.

Først og fremmest vil du med massage kunne opnå en forbedret cirkulation og et styrket blod omløb. Dette er sundt for hele din organisme, såvel fordøjelse og kredsløb som muskler og led. Sidst nævnte vil, når massøren trykker, ælter og strækker i løbet af en massage session, få glæde af den øgede blod tilførsel samtidig med at bortskaffelsen af diverse ophobede affalds stoffer stimuleres på naturlig vis.

Endelig vil du med massage kunne opnå en nulstilling af kroppen idet det sympatiske nerve system bliver sat på pause for en stund. Og så vil du opleve en reduktion i kroppens stress symptomer.

Hvor får jeg den bedste massage i Odense?

Hvis du bor i Odense eller nærmeste omegn vil du med fordel kunne benytte Massage Peter. Massage Peter er en massage klinik i Odense med to dygtige fast tilknyttede massører, nemlig lægeeksamineret fysiurgisk massør Peter Christiansen og Margit Andersen som er massør og kropsterapeut.

Hos Massage Peter kan du altid få enten fysiurgisk massage, sportsmassage, wellness massage, hot stone massage eller en behandling med kropsterapi. Massage Peter tilbyder også par massage, som du kan benytte hvis du ønsker at forkæle både dig selv og din partner – for eksempel i forbindelse med Valentines Day, jeres bryllupsdag eller en fødselsdag.

Du – og eventuelt din partner – er i sikre og trygge hænder hos Massage Peter uanset hvilken massage type du foretrækker. Og du vil med garanti kunne mærke rigtig gode effekter af din massage behandling hvis du gentager denne med jævne mellemrum og benytter Massage Peter som din faste massør i Odense.

Du kan læse mere om Massage Peter på klinikkens hjemmesiden massage-peter.dk.