editorial

Et stenslag er ofte lille og ubetydeligt. Derfor kan det for det meste repareres. Uden at du skal have sat ny forrude i bilen. Men det er faktisk vigtigt, at du selv gør nogle ting for at undgå, at skaden på forruden bliver værre. 

Hvordan sikrer du, at stenslaget ikke bliver værre? Hvor hurtigt skal du have det lavet? Hvad koster det? Og hvor kan du få arbejdet udført?

Det skal du gøre ved stenslag i forrude

Det er en god idé at få sat et stykke tape hen over den lille revne i glasset. Disse kan du typisk få hos dit autoværksted – og måske har du allerede nogle liggende derhjemme. Hvis ikke kan du også bruge almindelig tape til det. 

Hvis der er frost udenfor, kan det være risikabelt ikke at få sat denne tape på, og der må bestemt heller ikke gå særlig længe, før du får stenslaget repareret. Frosten kan få revnen til at sprække yderligere, og i værste tilfælde kan ruden sprænge.

Få det lavet med det samme

Det er altid vigtigt at få lavet stenslaget i din forrude med det samme. Både for at undgå, at det ikke kan repareres. Men også fordi, det kan være generende og farligt at køre rundt med en revne i forruden. Specielt hvis den sidder lige i dit synsfelt, når du kører bilen. 

Priser på stenslag i forrude

Et lille og ubetydeligt stenslag i forruden koster ikke alverdens at få lavet. Der vil ofte være tale om et par hundrede kroner. Og det er en lav pris at betale, sammenlignet med hvad det koster at få sat en ny rude i bilen. Det kan koste flere tusinde kroner. Og dette bør du have i mente, hvis du får et stenslag og dermed huske at få det repareret så hurtigt som muligt.

Find priser hos stenslagforrude.dk.