editorial

Datingmarkedet anno 2021 kan godt være noget af en jungle – især hvis man ikke er bekendt med online dating.

Er du netop blevet single efter måske flere årtier i fast forhold, kan du dog roligt begynde at glæde dig. Med de moderne dating tjenester åbner der sig nemlig en helt ny verden af underholdende, sjove, spændende og erotiske oplevelse alt efter dit eget temperament og dine præferencer.

En date er nemlig ikke bare en date nu om stunder. Du kan faktisk helt selv vælge om du ønsker at starte et forhold til en kandidat fra et bestemt segment, som måske deler hobbyer og interesser med dig, eller om du går efter det uforpligtende engangs knald som bare skal dække et her og nu behov. Det er blot et spørgsmål om at vælge den helt rigtige dating tjeneste, og se at få oprettet en profil.

Hvilken datingtjeneste skal jeg vælge?

Først og fremmest skal det pointeres at uanset hvor intelligent og niche agtig en dating app eller dating hjemmeside kan synes, vil der aldrig være garanti for kærlighed ved første klik.

Du kan dog roligt regne med at du – såfremt du selv er ærlig i forbindelse med oprettelse af din profil – vil blive præsenteret for et ganske udsøgt og passende antal kandidater. Det er imponerende så gode de moderne dating platforme er til at matche par ud fra ganske få parametre. Du skal blot vælge hvilke af disse du ønsker at blive matchet på.

Søger du eksempelvis en partner på din egen alder kan du prøve senior dating. I denne kategori finder du websites og apps som retter sig imod bestemte aldersgrupper, for eksempel 40+ og 50+. Og ønsker du en partner med en lang uddannelse som matcher din egen kan du prøve elite dating.

Du kan finde en oversigt over – og anmeldelser af – de forskellige dating tjenester på DatingPilot.dk