editorial

Hvis du står og overvejer, hvordan du skal renovere eller bygge dit nye badeværelse, er du kommet til det helt rette sted. Her guider vi dig til at give dig lidt at overveje, når du skal vælge de materialer du skal bruge til dit badeværelse.

Først og fremmest er det vigtigt at overveje om det er et badeværelse, der skal være tilgængeligt for hele familien og gæster eller om det skal være et badeværelse der kun er for forældrene i huset. Derudover skal du overveje det praktiske i forhold til badeværelset. Skal det være et badeværelse, som skal være med en brocheniche eller et badekar. Hvis du har børn er det naturligvis en stor fordel at vælge et badekar. Alt efter hvor meget plads du har på badeværelset, kan du overveje om der skal være plads til begge dele. Du kan som udgangspunkt måle op og forhøre dig hos din lokale fagmand, der skal installere badeværelset.

Valg af klinker og fliser til dit badeværelse

Når du skal vælge klinker og fliser til dit badeværelse, er det faktisk kun din egen fantasi der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Der er mange forskellige størrelser, farver og designs at vælge imellem. Det betyder, at du kan sætte dit helt eget touch og personlige præg gennem dit valg af klinker og fliser. Her kan du vælge mellem mørke og lyse klinker, der er med til at sætte rammen for den stemning du ønsker at skabe, når man træder ind på badeværelset.

Valg af inventar til badeværelset

Når du skal vælge inventar til dit badeværelse, har du her mulighed for at gøre noget unikt og ekstraordinært. I stedet for de traditionelle håndvaske og toiletter, kan du stedet vælge et anderledes design efter din smag. Det er oftest i disse detaljer du kan sætte dit personlige præg, som gør underværker for den samlede indretning. Se flere indretningsmuligheder og tips hos Crak.