editorial

Hvis der er noget som er svært at undvære ligegyldigt hvem man er, så er det en god seng. Senge er nemlig en vigtig del af livet, og giver noget, som man ikke kan leve uden: God kvalitetssøvn. 

Med den rigtige seng kan man sikre sig god nattesøvn – og hvem vil ikke gerne det? Står du over for at vælge nye senge? Læs med, og bliv klar over hvilke kriterier din næste seng skal opfylde.

En god nats søvn

Der er ikke meget ved at have en seng hvis ikke den kan hjælpe dig med at opfylde et af de mest basale behov i livet – ja, du har gættet det: søvn. Når du er på udkig efter en ny seng, er det derfor vigtigt at du vælger en seng som opfylder dine krav til at få en god nats søvn. Det handler om komfort, størrelse, hårdhed, materiale og pris, når man leder efter sin næste seng. 

En god seng holder i mange, mange år

Du ved det sikkert allerede godt fra de senge du har nu: Senge er ikke ligefrem noget man udskifter hver andet år. Nej, en seng er et møbel, som gerne skal holde i mange, mange år. Når du shopper efter din næste seng, er det derfor vigtigt at kigge efter en seng, som også er god at ligge i om 10 eller 20 år. 

Jo længere tid sengen kan holde, jo bedre kvalitet er den som regel også. Og netop når det kommer til nattesøvn er dette ikke ligefrem et område man bør spare på! Der er gode grunde til at bruge ekstra med penge på en dyrere seng, hvis den så også til gengæld kan holde længere. Over tid vil den derfor være billigere, hvis man regner sengens pris ud på antal år den er brugbar.