editorial

Skal du sende en eller flere pakker til udlandet? Så er det en god idé at benytte en international leverandør af fragt services. På den måde er du sikret en professionel behandling af din forsendelse fra punkt A til punkt B. og i denne forbindelse kan du med fordel vælge DHL.

Hvad er DHL?

DHL er blandt de største udbydere af fragt og logistik tjenester på verdensplan. Siden 70’erne har DHL fungeret som logistik og distributions tjeneste på tværs af landegrænser og kontinenter og er med tiden vokset hvad angår såvel antallet af ansatte som når det handler om udbredelsen af logistik og distributions knudepunkter og øvrig infrastruktur.

Det nationale tyske post selskab Deutsche Post begyndte i 1998 at erhverve aktier i DHL og nåede majoritet i 2001 hvorefter alle udestående aktier blev erhvervet og DHL absorberet i virksomhedens ekspres division. Den dag i dag opererer DHL på tværs af landegrænser og kan tilbyde et bredt spektrum af forsendelses og kurer ydelser over hele verden. Og skal du sende pakker til udlandet – måske endda på tværs af atlanten – er der en vis ræson i at vælge DHL som fragtselskab.

Hvordan sender jeg pakker med DHL?

Hvis du ønsker at sende en pakke med DHL er det absolut nemmest at gøre dette via en af de mange DHL pakkeshops som findes rundt omkring i landet.

Der findes deciderede DHL butikker som udelukkende beskæftiger sig med at modtage pakker fra afsendere og udlevere pakker til modtagere. Men der findes samtidig det der kaldes DHL Service Points i eksempelvis supermarkeder, kiosker, special forretninger og dagligvare butikker, som du kan bruge til afsendelse og modtagelse af DHL pakker såfremt du ikke befinder dig i nærheden af en DHL pakkeshop.

Du kan læse meget mere om DAO, og finde din nærmeste DHL pakkeshop, på pakkepris.dk