editorial

Nu om dage er langt de fleste ting digitale, om man så vil se en film, høre musik, læse artikler eller lignende.

Men det er jo ikke så længe siden, at man aktivt skulle opsøge dem i fysisk form, hvor det blev til et lille eventyr at finde det rette, noget spændende eller bare noget nyt!

Ofte endte man med at finde noget, som man måske ikke havde overvejet, og siden udvalget var lille, så tog man det til sig, for der var ikke meget andet at gøre.
Og på den måde fik man udvidet ens horisont.

Nu om dage er de fleste af den slags ting blot et klik væk, og det er da mageligt, og teknologien og samfundet går nok endnu mere i den retning, men der ryger også lidt af magien på den måde.

Man mangler den fysiske kontakt ved at have noget i hånden og måske få den personlige forbindelse også.

Få en pakkeven i Sverige

Som eksempel skal man bare lidt over 20 år tilbage, før man sendte pakker fra nær og fjern med musik, film og så videre, og det var et lille lukket miljø, hvor man vidste, hvad der skete som helhed, fordi der ikke udsprang sig mange ting.

Nu om dage kan de fleste lave film, musik og artikler, hvorfor meget af det kan drukne, og man ender med ikke at vide, hvad der er skidt og godt – og man får da slet ikke fat i noget, som man ikke selv havde overvejet at undersøge ellers.

Det kan man ændre på ved at send pakke til Sverige, hvor man kan finde sig en god kammerat eller på den måde starte et venskab op på den måde, hvor man sender pakker til hinanden med interessant, fysisk indhold, hvor man vedlægger en historie samtidig, så det også bliver spændende at vente på at få.