editorial

Har du familie eller venner i Australien? Som du gerne vil sende en lækker pakke afsted til? Det kan være, at der er en, der har fødselsdag. Eller at du måske bare vil forkæle dig ven eller veninde med lidt godt fra Danmark. 

Hvordan sender man en pakke til Australien? Hvad koster det? Og hvor finder du den billigste pakkelabel til at sende med?

Sådan sender du pakker til Australien

I dag kan du sende pakker hvor som helst hen i verden. Der er ikke det sted, der er et problem. Det kan dog variere, hvor lang tid der går, før pakken kommer frem. 

De fleste selskaber i Danmark sender pakker udenlands. Det er blot med at gå ind og søge på deres hjemmesider. Du kan også med fordel google “send pakke til Australien” og få en helt masse relevante resultater.

Det koster det at sende en pakke “downunder”

Der er flere ting, der afgør prisen på, hvad det koster at sende en pakke til Australien. Nogle af de ting er:

– Mål og vægt – jo mere pakken vejer, jo mere koster det at sende den. Man er ofte også nødt til at holde sig indenfor visse kategorier i forhold til pakkens størrelse. 

– Destination i Australien – det kan betyde noget, hvor den skal sendes til i Australien. Det er et meget stort land, og netop derfor kan prisen variere. 

– Fragtform (fly eller skib) – sender du en pakke rundt på den anden side af verden med skib, vil det ofte tage et par uger, før den når frem. Vælger du derimod at sende den med fly, hvilket også er dyrere, vil den typisk nå hurtigere frem. 

Pak forsvarligt ind til den lange rejse

Når din pakke skal sendes så langt væk som Australien, kommer den i mange forskellige hænder. Der vil være forskellige pakkeselskaber, der håndterer den rundt i verdenen. Derfor er det fornuftigt at pakke den forsvarligt ind, så den kan holde til den lange rejse.