editorial

Når du står for at skulle sende en pakke til en modtager i Danmark eller i det store udland er det vigtigt at du vælger det rette fragtfirma. Du skal være sikker på at operatøren lever op til sit ansvar således at din forsendelse når sikkert frem til modtageren.

Hvem er GLS?

Det kendte logistik og forsendelses firma General Logistics Systems B.V., forkortet GLS, er blandt de største leverandører af fragt og distributions tjenester i Europa. GLS, som er et datterselskab til britiske Royal Mail, er til stede i mere end 41 europæiske lande og tilbyder via et udvidet partner netværk sine tjenester over hele resten af verden med enkelte undtagelser.

GLS har sit hoved kontor i Amsterdam i Holland, og kom i år 2000 til Danmark i forbindelse med opkøbet af den danske fragt og logistik virksomhed Pakke-Trans amba. GLS er sinde hen blevet en af danskernes foretrukne forsendelses virksomheder og må betragtes som værende et prima valg når en pakke eller anden forsendelses type skal nå sikkert frem.

Ud over det at GLS tilbyder en aldeles konkurrencedygtig pris på forsendelse vil du også med GLS opleve en høj grad af brugervenlighed og fleksibilitet. Det er eksempelvis utroligt nemt at sende en pakke med GLS. Du kan blot benytte dig af et af de mange indleverings steder til GLS pakker i Danmark, også kaldet pakkeshops. Disse GLS pakkeshops findes i supermarkeder, dagligvare butikker og kiosker samt på tank stationer og i udvalgte special butikker landet over.

Du vil altid kunne finde en GLS pakkeshop i nærheden af din virksomhed eller din bopæl. Og således behøver du ikke at rejse langt for at sende din pakke med GLS. Du kan læse meget mere om sikker forsendelse med GLS og om hvor du kan finde din nærmeste GLS pakkeshop på findpakkeshop.dk