editorial

I denne tid hvor vi ikke får set så frygtelig meget til en hel masse mennesker, er det oplagt i stedet at vise opmærksomhed og omsorg ved hjælp af hyggelige pakker.

Hvis du ønsker at sende en pakke på tværs af landet, eller måske endda på tværs af landegrænser, er det vigtigt at vælge den rette operatør. Der er nok at vælge imellem – og på diverse prissammenlignings sider er det nemt at finde frem til netop det fragtfirma som tilbyder den billigste forsendelses løsning til netop din pakke. Og så er du allerede godt på vej til at få din pakke sikkert frem til venner eller familie.

Find det rette afsendelsessted til din pakke

Så langt så godt. Du har pakket din pakke forsvarligt, måske endda brugt bobleplast for at sikre at indholdet ligger trygt og sikkert i æsken eller i kassen, og har både målt og vejet den færdige forsendelse.

Du har anmeldt din pakke til forsendelse online via den valgte operatørs hjemmeside, har betalt for leverancen og modtaget et pakkelabel til udprintning som du kan klæbe fast til din pakke. Alternativt har du fået en forsendelseskode som du kan skrive direkte på din pakke. Og du er faktisk klar til at sende pakken af sted.

Nu mangler du så blot at finde det rette sted at aflevere din pakke til forsendelse. En sådan facilitet kaldes ofte et service point, en pakkeshop, eller et Access Point. Access Points ligger ofte i forbindelse med kiosker, tank stationer, supermarkeder, storcentre, tøj butikker eller dagligvare butikker rundt omkring i landet. Det er således altid muligt at finde et Access Point i nærheden af dig uanset om du ønsker at sende din pakke med DHL, GLS, UPS, FedEx, TNT, DAO, Post Nord eller et helt syvende fragtselskab.

Find nærmeste Access Point på accesspoint.dk.