editorial

Ønsker du at sende en pakke til en modtager indenfor eller udenfor landets grænser? Så kan du med fordel læse med i det følgende hvis du er i tvivl om hvorledes en sådan operation foregår.

Send pakke med UPS eller DHL – nemt og hurtigt

Faktisk er det nemmere end nogen sinde før at sende en pakke. Hvor du før i tiden skulle på posthuset med din pakke hvor den ville blive vejet før du kunne købe porto, kan du nu om stunder både bestille og betale for din forsendelse via internettet.

Det foregår således at du finder den forsendelses metode som passer bedst til dine ønsker og behov. Hernæst kan du bestille forsendelse med det ønskede fragt selskab – for eksempel DHL eller UPS – og betale den ved samme lejlighed. Og så skal du blot indlevere pakken til forsendelse på et af de dertil indrettede indleveringssteder.

Hvordan bestiller jeg forsendelse online?

Hvis du ønsker at bestille dine forsendelse med DHL eller UPS online kan du med fordel benytte forsendelses portalen pakke.org. Her finder du et smart indtastnings modul hvor du blot skal angive forsendelsens oplysninger, for eksempel pakkens mål og vægt samt modtagerens adresse. Så vil prissammenligneren præsentere dig for en række produkter fra de valgte operatører.

Du kan selv vælge hvilken forsendelses model du ønsker – og du kan bestille og betale den med det samme. Så vil du få et pakke label til udprintning som du skal sætte fast på din pakke idet du sørger for ikke at dække stregkoder eller QR koder. Og så er det bare at finde en pakkeshop eller et indleveringssted til din DHL eller UPS pakke.

Find pakkeshop online

På pakke.org kan du i samme anledning finde dit nærmeste indleveringssted til DHL eller UPS forsendelser. Klik ind og læs mere om DHL og UPS på pakke.org