editorial

Det er stort for dit barn at få en masse venner på besøg til boller og lagkage. At kunne vise vennerne sit hjem, og at de alle sammen får mulighed for at lege med hans eller hendes legetøj. For dig som voksen er der dog også rigtig meget arbejde i det. Ikke nok med, at du skal gøre hele hytten ren, pynte op og tilberede masser af lagkage og boller, du skal også sørge for, at børnene kommer godt ud af det med hinanden. Vel at mærke en masse børn, hvor du ikke nødvendigvis kender særlig mange af dem i forvejen. 

Det kan gøre børnefødselsdage til en hektisk omgang for dig som forælder. Derfor er det en god ide, at du sørger for at få så meget hjælp, som du kan. For når det kommer til en børnefødselsdag, gør det bestemt ikke noget, at du snyder lidt. Det vil kun være dig, der ved det.  

Et af de steder, hvor du kan læse mere, om hvordan du kommer nemmere om det ved en børnefødselsdag, er på dullemagasinet.dk. Der foreslår de for eksempel, at du hyrer en til at komme og underholde børnene. Det kan være en klovn, en tryllekunster, en ballonpuster, eller hvad du nu ellers lige kan finde frem til. Vedkommende kan underholde børnene en time, hvor du kan ordne nogle praktiske opgaver – eller bare få en kærkommen pause. 

Et andet godt trick er, at du hyrer en værtinde til at hjælpe dig. Hun kan holde styr på børnene og sørge for, at de bliver ved med at være gang. Det lyder måske som noget amerikansk noget, men der findes rent faktisk firmaer i Danmark, hvorigennem du kan hyre en værtinde. Det gør, at du kan have en langt mere tilbagelænet rolle til fødseldagen, hvilket igen er med til at gøre den meget nemmere for dig.