editorial

Et badeværelse skal indrettes på utrolig mange måder. Det kommer alt sammen an på, hvad din stil er og hvor funktionelt rummet skal være for netop dig. 

De 5 vigtigste elementer på badeværelset

Vi mennesker bruger faktisk utrolig meget tid på badeværelset i løbet af vore liv. Det kan være, når vi skal i bad, børste tænder eller står og gør os klar til endnu en dag på arbejdet eller til den helt store fest. Fordi vi bruger så meget tid på badeværelset, skal rummet også være behageligt at opholde sig i. Nogle af de vigtigste elementer, når du skal indrette et nyt badeværelse, er:

1. Badefaciliteter – er du mest til en bruser med forhæng eller en aflukket bruseniche? Eller er du “dasetypen”, der slapper af hele søndagen lang i et lækkert badekar?

2. Overflader – de fleste har brug for nogle overflader f.eks. omkring vasken, hvor der kan ligges make-up eller hårtørrer, når man gør sig klar om morgenen. For nogle betyder flere overflader dog mere rod, og det kan derfor også være et minus. 

3. Opbevaring – vi har alle brug for plads til vores håndklæder, toiletpapir, make-up, parfumer osv. Det er derfor ideelt at have et højskab eller nogle gode skuffer i dit bademiljø ved vasken. 

4. Belysning – lyset på badeværelset er faktisk utrolig vigtigt. Det må ikke være for mørkt, så du slet ikke kan lægge din make-up eller sætte dit hår. 

5. Pynt og hygge – et badeværelse skal være hyggeligt og rart at komme ind i. Det gælder især, når du har gæster. Som gerne skal have en god oplevelse. Pynt gerne med planter, duftlys og stil en lækker håndcreme frem. 

Læs mere om indretning af badeværelse her

Agnes blog kan du læse meget mere om, hvordan du indretter dit badeværelse. Agnes har selv renoveret badeværelse og har derfor mange gode tips.