editorial

Virker huden i dit ansigt tør, træt og trist uanset hvor meget du end plejer den med serum og creme? Slår huden af og til ud med bumser og acne helt uden provokation – eller tørrer den ind eller fedter til uden nogen synlig grund? Så kan det være en god idé at bringe den i balance på ny ved hjælp af en ansigtsmaske.

Hvordan kan en ansigtsmaske hjælpe min hud?

En ansigtsmaske er intensiv og dybtgående hudpleje, som på én og samme tid renser og nærer huden. Med en ansigtsmaske kan du gennemfugte huden i andet end det yderste lag, således at huden bliver fugtmættet og dermed balanceret. Du kan også vælge at bruge din ansigtsmaske til at stimulere blodgennemstrømningen i huden – og den fedtede hud kan renses i dybden ved hjælp af en ansigtsmaske der indeholder aktivt kul.

Hvor finder jeg det største udvalg af ansigtsmasker?

Hvis du gerne vil se hvad markedet kan byde på af ansigtsmaske i høj kvalitet, kan du med fordel tjekke Sephora. Sephora fører nemlig alt i hudpleje, kosmetik og parfumer fra de største og mest velrenommerede brands inden for disse områder. Dette betyder, at du kan finde et stort og velassorteret udvalg af ansigtsmasker og øvrige hudpleje produkter hos Sephora.

Måske kender du Sephora fra stormagasinerne, hvor den kendte forhandler som oftest residerer. Men vidste du at Sephora også har en særdeles omfattende webshop, hvor du kan få adgang til et langt større udvalg af ansigtsmaske og lignende produkter? Når du handler online på sephora.dk behøver du ikke at skulle opsøge et stormagasin for at købe ansigtsmasker. Og bestiller du for mere end 450,- kr., får du tilmed leveringen gratis – direkte til din egen dør, eller til en nærliggende pakkeboks eller pakkeshop.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af ansigtsmasker, på sephora.dk