editorial

Når de fleste forestiller sig det danske postvæsen, der før hed Post Danmark, men nu er fusionere og blevet til Post Nord, så er det dét sted, at man sender breve og pakker med, når det skal foregå mellem private.

Mange har dog i den senere tid set fordelen ved at bruge private leveringsselskaber, så der kan komme lidt konkurrence til Post Nord, selvom man ellers forestiller sig, at den slags blot sender forsendelser mellem firmaer eller fra et firma til en kunde.

Man kender det jo fra, når man bestiller noget online, så kan man ofte vælge, hvordan man vil have det sendt og hvor tæt på, og så kommer prisen også til at afspejle dette.

Men vidste du, at du som firma netop også kan vælge Post Nord som den slags leverandør til udsendelser af pakker til andre firmaer eller kunder?

Post Nord erhverv er én mulighed

Det er jo ikke fordi, at kunderne partout får den mulighed, at man kan få sendt ens pakke med Post Nord, det er jo noget, som et givent firma har valgt skal være et eller udelukkende det tilbud, der er med forsendelse.

Så selvom man nu om dage ser, at mange leveringsfirmaer har overtaget det marked med levering af pakker og andet, så er det stadig et område, som vores nationale postvæsen kan tage sig af.

Om de så lever op til dine standarder, er noget, som du må forhandle med dem om, inden der indgås et samarbejde.

Her er det også værd at se, hvad kunderne siger om forsendelsen, når man har fået det tilsendt som PostNord Erhvervspakke, for det er jo kundernes tilfredshed, som det hele handler om i sidste ende.

Man kan jo altid prøve deres service af, og så vælge dem fra igen senere, hvis man føler, de er ikke er det rette valg.