editorial

Søger du grønne og bæredygtige hår produkter som kan pleje dit hår og tilføre det næring uden kunstige tilsætningsstoffer? Så skulle du tage og give OWAY en chance.

Hvad er OWAY?

OWAY er et italiensk hårpleje brand som fremstiller produkter udelukkende baseret på økologiske og naturlige ingredienser. OWAY er især kendt for at have lanceret de første hårfarve produkter i verden som er 100% fri for ammoniak.

Således er OWAY ganske banebrydende inden for såvel hår produkter til salon brug som shampoo, balsam og andre produkter til hårets daglige vask, pleje og styling. Med OWAY hår produkter er du sikret velduftende og velplejet hår uden risiko for allergiske reaktioner.

Du vil også kunne anvende de lækre OWAY produkter uden at skulle frygte at udsætte din krop for hormon forstyrrende stoffer. Og så kan du med god samvittighed over for miljøet anvende OWAY produkter på daglig basis da de lækre produkter udelukkende består af naturlige og økologisk bæredygtige indholdsstoffer.

Hvilke OWAY produkter findes der til hjemmebrug?

OWAY er leveringsdygtig i en bred vifte af super lækre hår produkter som er skabt til at nære og styrke dit hår. Du kan selvfølgelig finde flere forskellige variationer over temaet shampoo og balsam fra OWAY, henvendt til forskellige hår typer.

Der ud over finder du i OWAYs produkt linje, plejende serum, nærende hårmaske og hårkur, varme beskyttende creme til styling med føntørrer, krøllejern eller glattejern, og så diverse styling produkter. Blandt andet kan OWAY tilbyder hårlak, hårvoks, hår gele, olie til håret og saltvands spray som giver det eftertragtede surfer garn. Og tilbringer du tid i solen kan du med fordel bruge OWAY solbeskyttelse til håret.

Hvor kan jeg købe OWAY produkter?

Hos Hair by Stender finder du alle de lækre OWAY produkter. Tjek den online shop på hairbystender.dk og find de produkter som matcher dit hår.