editorial

Nogle gange har vi mennesker det med at glemme, hvad der egentlig virker, fordi der dukker noget nyt og spændende op på markedet. Sådan har det på nogle punkter været i forhold cremer og pleje af huden. I mange tusind år har aloe vera været brugt til at pleje huden med, hele sår og lindre smerten ved forbrændinger. Så begyndte vi at bruge en masse forskellige former for cremer, hvilket gjorde, at aloe veraen lidt gik i glemmebogen. Nu er den dog kommet tilbage igen, og hurra for det, for den har stadig alle de gode egenskaber, som den havde tidligere. 

Et af de steder, hvor du kan købe en lang række forskellige former for produkter med aloe vera, er på webshoppen veracura.com. De har for eksempel en bodylotion, en gel, en spray og aloe vera, som du kan drikke. Det er alt sammen med til at pleje din krop på bedst mulige vis.

Hos veracura.com producerer de selv alle deres aloe vera produkter i Danmark. Det er med til at gøre, at de kanvære sikre på, at kvaliteten er i orden. Alle deres produkter er økologiske, hvilket kun er med til at gøre dem sundere for dig, samtidig med at du ved, at produktionen ikke har skadet miljøet. 

Samtidig betyder det, at de producerer deres varer i Danmark, at de kan holde prisen på produkterne nede. Dermed kan du spare nogle penge på produkter med aloe vera, der ellers godt kan være dyre. 

Hvilken form for aloe vera produkt, der vil være det rigtige for dig, kommer helt an på, hvad dit behov er. Har du brug for en god aftersun, skal du vælge den. Har du derimod brug for aloe veraens gavnlige virkning hver dag, kan du i stedet vælge en bodylotion eller en bodyshampoo, som du kan bruge dagligt. Læs mere på https://www.veracura.com/shop/aloe-vera-6c1.html