editorial

Har du som så mange andre et hjem med hvide vægge og har lyst til noget nyt, kan du overveje at følge den nye trend og få malet dit hjem med farver på væggene. Det kan være hele dit hjem, et enkelt rum eller måske blot en enkel væg. Alt efter lyst og temperament. Med farver kan man lave optiske bedrag og få et rum til at virke større eller mindre ud alt efter behov. 

Desværre kan man også få det til at se mørkt og dystert ud, hvis man har valgt de forkerte farver. Derfor kan det være en fordel at få et malerfirma til at male dit hjem. Det kunne f.eks. være et malerfirma i Holte.

Valg af malerfirma

Det kan være svært at finde et malerfirma. Ikke fordi der ikke er masser at vælge i mellem, men fordi det udefra kan være svært at vurdere om deres pris er rigtig og om de gør et godt stykke arbejde. Brug derfor den nødvendige tid på at finde den rigtige.

Start med at kontakte mindst 3 forskellige malerfirmaer og bed dem komme med et skriftligt tilbud. Det skal være et tilbud både med en pris, men også med hvilken maling de benytter sig af. De 3 forskellige tilbud vil give dig et overblik over prisniveauet og sikre, at du ikke har ringet til den dyreste i området ved et tilfælde. 

Der er stor forskel på kvaliteten af malingen og prisen på samme. Men det færdige resultat bliver også langt pænere og vil holde sig pænt længere, hvis der bliver malet med en god maling. 

Som det sidste kan du undersøge, hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade med maleren og det færdige resultat eller har det modsatte været tilfælde. Du kan f.eks. læse hvad der er af anmeldelser på Trustpilot.