editorial

Dine perleøreringe er sikkert sat godt i, om det er som vedhæng i en eksisterende ørering/hul i øret, eller du bruger dem som permanente øreringe.

For de kan i begge tilfælde være godt nok sat på, også selvom det måske bare er nogle simple nogle til børn, som man lige klipser i øreflippen – men så skal man nok ikke lege for voldsomt, før de falder ud.

Men selv voksne kan få problemer med at passe godt nok på de perleøreringe af flere grunde, som vi vil komme ind på her.

Det første kan være sådan noget med, at ens hår filtrer sig ind i øreringene, hvilket kan opstå efter, at man har været i bad eller ude at svømme.
Så kan man desuden risikere, at øreringene falder ud og forsvinder!

Men man kan være endnu mere uheldig, som både kan være ens egen skyld og omstændighedernes.

Tjek efter, om dine perleøreringe er der endnu

Hvis der netop er et hul eller en ring, som ting kan sætte sig fast i, så skal man være påpasselig med at komme i nærheden af noget, der kan sætte sig her.

For man kan så komme til at dreje hovedet hurtigt, mens øreringene sidder fast, og det kan gøre ondt og blive virkelig grimt.

Måske er man den type, der godt kan lide at pille lidt ved ting, når man bliver rastløs, og så er det jo oplagt at gå efter de øreringe, når de nu er så tæt på en.

Men man kan jo ikke se, hvad man laver, så man skal passe på med ikke at pille for meget i de øreringe, for man kan måske komme til at pille dem løse.

Det er jo lidt uheldigt, hvis de så netop forsvinder, og man har brugt mange penge på dem, eller de betyder meget for en.