editorial

Går du og tumler med negative tanker og uhensigtsmæssige handlemønstre i det daglige? Føler du, at du er kørt fast i den samme rille – og har du ingen idé om hvordan du skal komme videre fra dit udgangs punkt?

Så kan det være en god idé at kontakte en professionel og erfaren psykolog. Han eller hun vil med sikkerhed kunne hjælpe dig til at få et lysere og mere konstruktivt syn på din tilværelse – og til at kunne få mere ud af dit liv, både her og nu og i fremtiden.

Hvor kan jeg komme til psykolog i Nordsjælland?

Det er altid en fordel at vælge en psykolog, som har praksis i dit lokal område. På den måde slipper du for at skulle transportere dig så langt, når du skal se din psykolog.

I Lyngby finder du Psykolog Lars Nørgaard, som er cand.psych. og autoriseret psykolog. Igennem de seneste tyve år har Psykolog Lars Nørgaard praktiseret psykologisk behandling af alle typer klienter – såvel mennesker med en diagnose (for eksempel angst eller depression) som mennesker der ønsker hjælpe til at udvikle sig på bestemte områder.

Hos Psykolog Lars Nørgaard er du garanteret en målrettet og omsorgsfuld behandling, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Psykolog Lars Nørgaard vil være din sparring partner gennem hele forløbet, og vil altid være imødekommende over for dine problemstillinger og tanker.

Du vil opleve at blive mødt i øjenhøjde og med lige dele personlig empati og professionalisme hos Psykolog Lars Nørgaard. Når du vælger Psykolog Lars Nørgaard som din psykolog i Nordsjælland vil du opleve en øget selvindsigt og at du får flere ressourcer til at mestre dit liv. Det er dig selv, der bestemmer betingelserne og sætter målene for dit forløb – og Psykolog Lars Nørgaard som forestår den faglige evaluering af din fremdrift.

Du kan læse mere om psykolog forløb hos Psykolog Lars Nørgaard på psykologen.dk