editorial

Caviar – også kaldet det sorte guld – er super delikat og en oplagt tilføjelse til mange retter. Det er en lækker, men også dyr spise. Hvis du skal have kvalitet og exceptionel smag.

Men hvor køber du egentligt caviar? Som ikke er den billige og falske slags nede fra supermarkedet? En gourmet caviar, hvis man kan kaldet det dét? Læs med her og få meget mere viden om caviar.

Hvor mange slags caviar findes der?

Der findes mange typer caviar. Et kendt mærke og nok et af de dyreste er Beluga caviar. Men der findes også mange andre mærker af gourmet caviar. En hurtig søgning online præsenterer dig for mange af disse. 

Hvordan skal caviar nydes?

Caviar kan nydes som en lækker appetizer på en kiks eller lignende. Måske med et skønt glas bobler til? Derudover kan caviar også nydes med mange delikate retter – ofte i kombination med fisk. Det er godt som tilføjelse til mange små og lette forretter. 

Hvis du vil vide, hvordan du skal nyde din caviar, kan du søge online og finde mange gode serveringsforslag. 

Premium caviar – hvor kan jeg købe det?

Hvor køber du din premium caviar? Det kan være i et af de finere supermarkeder eller i en specialbutik med dyrere delikatesser. Men du kan faktisk også købe din caviar online. Ja, du hørte rigtigt!

En af de online butikker, der forhandler caviar af gourmetklasse, er Premium Caviar. Her kan du shoppe dig godt fattig i luksuriøs Kaviari Kristal caviar fra Paris.

I deres webshop kan du også købe nogle fin tastingsæt med små skeer til at spise caviaren med. Du finder f.eks. også et sæt med caviar og bobler til. Det er virkelig en flot og fin gave at give til værten eller værtinden, fødselaren, jubilaren eller til en anden særlig anledning.