editorial

Vi danskere er vilde med at campere, om det så er i det danske land, udlandet eller begge dele.

Nogle kan lide at gøre det i telt, andre gør det i hytter, mens det mest velkendte nok er at bruge en campingvogn.

Man kan leje sådan en, men de fleste sætter en ære i selv at eje en campingvogn, som de drøner rundt med og sætter op med fortelt og hele pibetøjet, så de kan have en mindre udgave af deres hjem med ude, når de camperer.

Dog er det jo ikke hele tiden, at man skal bruge ens campingvogn, hvorfor man nogle gange har brug for campingvogn opbevaring, når man ikke skal benytte den.

Det kommer specielt på tale, når der er tale om ens egen campingvogn, og man ikke bare kan aflevere den hos den, man lejede den hos.

Så hvorfor finder man et ophold til ens campingvogn, når man ikke skal bruge den?

Der er flere steder at have ens campingvogn til opbevaring

Ejer man selv campingvognen og har plads til den derhjemme, så kan mange godt lide at have den mulighed, fordi de så kan tilse den og gøre den lidt ren løbende, mens de ikke bruger den, så der ikke er alt for meget at ordne, når sæsonen med campingvognen starter igen.

Man kan leje sig fra en opbevaring af ens campingvogn et sted, hvis man ikke har plads til den derhjemme, hvilket man så betaler for.

Nogle mennesker har måske nogle venner eller familie, hvor den vogn kan stå ved over vinteren for eksempel.

Men der findes jo også de campingpladser, hvor man kan campere hele året, hvorfor man kan bo der hele året, eller bare have den stående, når man ikke gider bruge den.

Således er der mange muligheder for campingvogn opbevaring, når man lige tænker sig om.