editorial

Drømmer du om at bygge til og udvide din bolig, så er der mange ting at tage stilling til, og derfor kan det være en god idé at få professionel til at håndtere processen.

Mere plads, større rum og mere lys. Er det noget af det, du håber at opnå med et tilbygning til din bolig, så er du allerede godt på vej. Måske kan du selv udtænke og lave tegninger til projekter, men hvis du ikke kan, er det en god start at søge rådgivning til projektet. Det kan du gøre igennem en dygtig tømrer eller en arkitekt, der kan vejlede angående mål og tegning.


Gå med den sikre løsning
Når første planlægnings-del er på plads, skal selve arbejdet begynde. Uanset om du skal have lavet en stor og kompleks tilbygning eller en nem og ligetil af slagsen, er det vigtigt at komme godt fra start. Det gør du ved at hyre et professionelt hold ind, der kender til processerne og ved, hvad der skal laves. På den måde undgår du at dumme dig og blive nødt til at lave dele af arbejdet om.

Det kan være fristende selv at påbegynde arbejdet på en tilbygning. Er du dygtig eller uddannet indenfor faget, kan du godt klare opgaven. Men du risikerer at gøre noget forkert og det er ærgerligt. Find i stedet en dygtig håndværker i dit nærområde – søg eksempelvis efter en tømrer til at lave en tilbygning i Frederikshavn. Eller søg efter en i dit lokalområde, hvis du bor et andet sted. På den måde finder du en professionel håndværker, der kan klare arbejdet for dig.

Der er meget arbejde i at få lavet en tilbygning og det tager tid af få færdig, men når først det er gjort, kan du hver dag glæde dig over de ekstra kvadratmeter i din bolig.