Der findes mange typer af hegn, og sommetider kan det være svært at holde styr på dem alle sammen.

Overordnet set så beskriver ”mobilhegn” alle typer hegn, der kan flyttes. Det vil sige dem, der kun skal stå midlertidigt et sted. Det gælder altså ikke for de hegn, der omkranser din have eller kommunens legeplads.

I stedet bruges mobilhegn i mange andre sammenhænge. Det kan eksempelvis være til fester eller festivaler, eller i forbindelse med større events som cykelløb eller lignende i byen.

Men mobilhegn kaldes også byggepladshegn. Og det er der en god grund til. Du kan læse videre her for at blive klogere på hvorfor.

Byggepladshegn, Mobilhegn, Byggeplads

Derfor er et mobilhegn også et byggepladshegn

De helt klassiske, tynde mobilhegn bruges nemlig ofte på en byggeplads. Det skyldes, at det ikke kun er smart at indhegne en byggeplads og tydeligt markere den, det er nemlig også lovpligtigt.

Et byggepladshegn er en måde at vise forbipasserende, at der er en byggeplads. Det kan være vigtigt at vide i forhold til sikkerhed. Derudover er det også en måde, hvorpå man kan forhindre udefrakommende i at komme ind på pladsen.

Det er derfor, at mobilhegn kaldes også byggepladshegn. Det er nemlig typisk brugt på byggepladser, hvor det er effektivt til at markere byggepladsen og alle de ting, der følger med.

Hvor kan man finde byggepladshegn?

Mobilhegn kaldes også byggepladshegn – og nu ved du hvorfor. Måske du endda står i en situation, hvor du godt kunne bruge noget byggepladshegn.

I det tilfælde er det godt at vide, at du kan finde hegnet online. Der findes forskellige typer, så du kan finde frem til netop det mobilhegn, der allerbedst matcher dine individuelle behov.

Nu ved du altså, hvorfor mobilhegn kaldes også byggepladshegn. Og så ved du, hvor man kan købe eller leje hegn, i tilfælde af at det nogensinde bliver nødvendigt.