editorial

Er du single og føler du, at du har krav på et inspirerende sexliv på lige fod med alle andre – eller er du i parforhold, og trænger I til nye erotiske eventyr? Så kan du med fordel vende blikket mod det hastigt voksende marked for lækkert sexlegetøj som kan købes online.

Hvor køber jeg det bedste sexlegetøj?

Hvis du er på jagt efter sexlegetøj som både er vel designet og sikkert at bruge bør du se dig rigtig godt for. Markedet er fyldt med tvivlsomme online forhandlere af billigt og dårligt sexlegetøj som ikke lever op til de gældende standarder hvad angår sikkerhed og kvalitet.

Derfor bør du gå efter en dansk forhandler som kan stå inde for kvaliteten af de produkter som forhandles i shoppen. Og sådan en forhandler finder du i Intens Living.

Hvem er Intens Living?

Intens Living er et online shopping univers med særligt fokus på sexlegetøj og erotisk tilbehør. Hos Intens Living finder du et stort og velassorteret udvalg af frække og lækre hjælpemidler til såvel singler og mennesker der lever i parforhold, mænd såvel som kvinder.

Hos Intens Living lægges der vægt på de høje standarder, og samtlige produkter du finder i den online shop er særligt udvalg med henblik på kvalitetsmæssige kriterier, sikkerhed og bæredygtighed. Således finder du udelukkende sexlegetøj, tilbehør og forførende lingeri fra anerkendte og velansete brands – og du får selvfølgelig en ganske formidabel kundeservice hos Intens Living som er et dansk baseret firma.

Foruden lækkert sexlegetøj og alt hvad du skal bruge for at bringe gnisten tilbage i soveværelset finder du hos Intens Living en inspirerende blog med råd og vejledning til køb af sexlegetøj såvel som til vedligeholdelse af parforholdet. Du kan læse mere, og se det store udvalg af sexlegetøj til mænd, kvinder og par, på intensliving.dk.