editorial

I mange år har det været ganske legitimt at tale om sexlegetøj til kvinder. Mænds behov for onanitilbehør og andre former for erotiske hjælpemidler har dog længe været tabubelagt, og forbundet med enten grimme, oppustelige Lolita dukker, eller homoerotisk legetøj. Men også heteroseksuelle mænd har brug for frækt, inspirerende og afvekslende legetøj, når det handler om at skabe en seksuelt tilfredsstillende single tilværelse. Kvinder er ikke alene om at have krav på lækkert sexlegetøj i hudvenlige, naturtro materialer. Mænd har også brug for afveksling og variation. Og derfor er der markedet for sexlegetøj til mænd eksploderet, i takt med at tabuet stille og roligt nedbrydes.

Få en livagtig oplevelse med en klassisk Fleshlight

Mange forbinder stadig den legendariske Fleshlight med noget tabubelagt – og måske ligefrem pinligt. Sandheden er dog, at salget af Fleshlights er højere end nogen sinde før, hvilket tyder på, at produktet bliver brugt til andre – og bedre – formål end som hadegaver eller polterabend artefakter. Og der er da også mange gode grunde til at vælge en Fleshlight som dit foretrukne stykke sexlegetøj, hvis du er single mand. For det første har materialerne udviklet sig helt utroligt meget, siden den første Fleshlight kom på markedet.

De nyere Fleshlights er udfærdiget i det patenterede materiale Real Feel Super Skin plastik polymer, som føles lige som – eller faktisk bedre end – the real deal. For det andet kan du nu erhverve dig en Fleshlight, som er forgivet ud fra en afstøbning af en kendt kvindelig pornostjernes ydre kønsdele. På den måde får du en unik mulighed for at komme tæt på frækkerter som Brandi Love, Anikka Albrite, Anna Polina, Christy Mack Attack, Alexis Texas eller Jenna Haze. Og for det tredje fås Fleshlight med vibration, for en endnu kraftigere stimulation og en heftig ekstase! Du kan finde alle Fleshlight produkterne på makelove.dk