editorial

Når du renoverer dit hus eller din lejlighed er der visse opgaver du betingelsesløst ville overlade til faglærte håndværkere. Ud over det, at det er lovpligtigt at lade en autoriseret VVS installatør og en autoriseret el installatør eller elektriker stå for henholdsvis VVS og el installationerne i din bolig vil du nok også forestrække at lade en tømrer udføre træ arbejdet, og en mure forestå opsætning af fliser eller klinker såvel som eventuel opmuring af en væg. Så hvorfor egentlig selv påtage sig malerarbejdet?

Hvorfor skal jeg bruge penge på en professionel maler?

Måske tænker du at du da sagtens selv kan klare at smøre et par spandfulde maling ud over vægge, lofter og indvendigt træværk. Men her skal du tænke på at et stykke smukt og holdbart malerarbejde ikke er gjort med det.

Malerarbejdet skal sætte kronen på værket efter den gennemgribende istandsættelse – og derfor er det smart at overflade dette stykke arbejde til en dygtig faglært maler med hænder og hoved skruet rigtigt på. Når du lader en rutineret maler forestå indvendig maling af din bolig er du sikker på at der bliver valgt de rette løsninger – og at resultatet bliver derefter.

En kompetent maler med mange års erfaring inden for faget vil have langt stærkere forudsætninger for at vurdere hvad der tjener dine vægge bedst end du selv har. Det kan for eksempel være at pudset på væggene er i en stand som kræver opsætning af filt eller måske endda en fuldspartling. Disse opgaver kræver et vist håndelag hvis resultatet skal blive lækkert og ensartet. Og dette håndelag besidder en faglært maler til fulde.

Hvor kan jeg finde en dygtig maler som kan hjælpe med indvendig maling?

Hos Malerkanonen kan du, uanset hvor i landet du bor, altid få et godt tilbud på professionelt malerarbejde – læs mere på https://malerkanonen.dk/maler/