editorial

En gang imellem skal en bolig sættes i stand. Ellers risikerer den at forfalde til et punkt hvor selv ikke den grundigste renovering kan redde den.

Går du i tanker om en istandsættelse bør du være ude i god tid. Du skal nemlig booke diverse håndværkere ind på forhånd – og helst i den rette rækkefølge så du undgår spildtid og der af følgende øgede omkostninger. Du får sandsynligvis brug for både murere, tømrere og snedkere.

Til de mere specifikke opgaver, som kræver særlig autorisation, skal du bruge VVS folk og elektrikere. Og til det afsluttende malerarbejde, som sætter kronen på værket, bør du hyre dygtige malere fra dit lokale malerfirma.

Kan jeg selv udføre malerarbejdet?

Mange bolig ejere, som får udført renovering, vælger at spare maleren væk og selv male boligen efter renoveringens afslutning. Dette kan dog sjældent betale sig. Det er nemlig ikke det helt store der er at spare ved denne manøvre.

Du kommer til at bruge rigtig mange timer – faktisk op til flere ugers fuldtids arbejde – på dette projekt. Og når du selv maler din bolig er du ikke garanteret det optimale resultat.

image

Derfor er det altid en god idé at få fat på et lokalt malerfirma. Når du allierer dig med et malerfirma får du udelukkende dygtige og erfarne håndværkere på banen. Samtidig er der mulighed for at sætte flere malere i sving ad gangen hvilket betyder at opgaven bliver løst hurtigt og effektivt. Og så får du et resultat som du kan have glæde af i mange år fremover.

Hvilken maler i Lyngby skal jeg vælge?

Den bedste og billigste maler i Lyngby finder du hos den lokale afdeling af Malerkanonen. Malerkanonen dækker hele landet gennem samarbejde med dygtige malere i alle de danske byer. Find din nærmeste Malerkanonen maler i Lyngby via hjemmesiden malerlyngby.dk