editorial

Man taler om at “stikke af” fra hverdagen ved at tage på ferie, men stikke af kan lyde så negativt, så der burde måske mere være tale om, at man tager et afbræk fra hverdagen, hvor man kobler helt fra.

Dette kan man blandt andet gøre i betragtelige ferieboliger i toscana, og mulighederne for at gøre dette, vil vi komme ind på i denne artikel.

Det gode ved en feriebolig er jo især, at man ejer stedet i den forstand, at det er ens helt eget sted, som man selv står for at kunne indrette og som man selv alene bor i, som tilfældige mennesker ikke bruger, som tilfældet er med en lejet lejlighed eller et hotelværelse.

Man har helt selv råderetten over stedet, og man inviterer kun de mennesker ind, som man tillader at være på stedet.

Men nok bedst at alt, så kan man føle sig hjemme på en måde, hvor man kan tage skoene af, nærmest gå nøgen rundt, prutte, bøvse og føle sig magelig, som man selv kan lide det, uden man skal have tanke på alle mulige andre mennesker, der skal bruge stedet bagefter.

For at føle det omtalte afbræk fra ferien er der dog nogle ting, man bør gøre anderledes end derhjemme, og her er der både små og store ting, man kan gøre til forandring.

Man kan vælge at have noget ferietøj, som man stort set kun har på, når man er på ferie. Så behøver man ikke gøre andet end at kigge ned ad sig selv for at huske på, at man nu altså er på ferie.

Tag en fysisk bog med at læse i, så du ikke er afhængige af elektroniske midler for at høre eller læse en bog, der kan friste dig til at gå på nettet.

Læg telefonen væk og sig til andre, de kun skal skrive eller informere dig om store nyheder, hvis det er alvorligt.

Nu er du parat til at holde ferie i Toscana!