editorial

Har du og din familie bosat jer i det skønne Nordsjælland, og venter I blot på at få nøglerne i hånden så I kan flytte ind? Så bør I tøve en kende.

Der er nemlig mange fordele ved først at lade huset eller lejligheden sætte flot i stand. Håndværkerne får de bedste arbejdsvilkår under istandsættelsen og dermed de stærkeste forudsætninger for at levere det flotteste resultat. Og I får glæden af at flytte ind i en helt nyistandsat bolig som er klar til at blive forvandlet til et hjem.

Hvis du mangler en dygtig maler i Nordsjælland kan du finde op til flere filialer af det landsdækkende danske malerfirma Malerkanonen i netop dette område.

Hvordan kan Malerkanonen hjælpe mig?

Malerkanonen har særlig ekspertise inden for maling af private boliger. Derfor kan du regne med den mest kompetente hjælp til maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i dit hus eller din lejlighed når du vælger en Malerkanonen maler.

image

Du får den mest kvalificerede rådgivning angående valg af fremgangsmåde, materialer og farver. Og du kan være sikker på at din Malerkanonen maler aldrig vil gå på kompromis med sin håndværksmæssige integritet eller faglige stolthed.

Når du lader en faguddannet maler tilknyttet Malerkanonen forestå indvendig maling af boligen er du garanteret et smukt resultat med en lang holdbarhed. Malerkanonen har mulighed for at sætte flere malere på opgaven ad gangen hvilket sikrer den hurtigste og mest effektive løsning af denne.

Du kan være helt sikker på at resultatet bliver helt optimalt når du lader en Malerkanonen maler varetage arbejdet. Og du behøver ikke at frygte at malerarbejdet kommer til at koste dig en mindre formue – Malerkanonen arbejder nemlig med nogle af markedets laveste priser.

Du kan få yderligere information om Malerkanonen, og indhente et skarpt tilbud på maling af din bolig, på malernordsjaelland.dk