editorial

Effektiv og Prisværd – Kørekort i Slagelse  

Søger du efter et godt sted, hvor du kan få taget dit kørekort i Slagelse

Det kan være svært at vælge det rigtige sted at tage sit kørekort. Det er en kæmpe og dyr investering, og man har sikkert haft venner, som ikke har bestået deres kørekort de første par gange. 

Men hos Egekjærs Trafikskole, beliggende bare 2 minutter fra Slagelse Station, kan du stole på, at du får det bedste for prisen – og at du stensikkert vil blive ført i mål.

30 års Erfaring 

Egekjærs kan give dig den bedst mulige kvalitet, hvor du hurtigt og effektivt lærer hvordan du kan få det helt behageligt bag rattet. Med over 30 års undervisningserfaring, ved skolen hvad der virker – og hvad der ikke gør. Det betyder, at du skal investere i færre ekstratimer – og derfor får du også en billigere pris. 

Har du en travl hverdag, tilbydes der hos Egekjær en høj grad af fleksibilitet, så du nemt kan finde ud af noget der passer dig. Det er både i forhold til den teoretiske og praktiske undervisning. Den teoretiske undervisning finder sted flere gange om ugen, og den praktiske aftales gang for gang for at sikre, at i finder en tid der bedst passer dig. 

 

image

Dygtig Undervisning

Egekjærs Trafikskole er medlem af “Dansk Kørelærer Union”; hvilket vil sige, at undervisnerne løbende bliver opdateret omkring trafiklove-og regler. DKU sikrer sig, at de ansatte i skolerne har de bedste forehold, så de ligegledes kan sikre de bedste forehold og stærkeste undervisning til deres elever. 

Egekjærs tror på tryghed, højt beståelsesprocent, og 1. klasses undervisning – det vil sige, det er en skole, der kun vil tilbyde det aller bedste af det bedste.

Verden ligger derude! 

Glæder du dig ikke til at komme susende afsted på vejen, med dine venner siddende bag i bilen og med et eventyrligt smil på læben?  Med et kørekort har du hele verden foran dig, og så handler det bare om at komme afsted! 

Egekjærs kan kontaktes med det samme på 21790575 eller email egekjaer @ me. com .