editorial

Drømmer du også om at tilegne dig poledancerens smidighed samt hendes udtryksfulde og forførende moves? Il du også betvinge den skinnende dance pole – og ønsker du samtidig at komme i lidt bedre form på alle måder? Så er pole fitness højst sandsynligt noget for dig.

Pole dance – feminint, flot og forførende

I mange år er pole dance blevet associeret med snuskede strip clubs, hvor kvinder uden andet alternativ smed tøjet og gned sig op ad fedtede stripperstænger, mens mændene proppede one dollar bills ned i trussekanten på dem.

Men tiderne skifter – og nu er pole fitness en disciplin på linje med bikini fitness, og pole dance er samtidig en kunstnerisk udtryks form lige som belly dance. Der afholdes stævner i pole fitness lige som der afholdes fitness konkurrencer, danse konkurrencer og lignende – og flere og flere får øjnene op for de mange helbredsmæssige fordele ved pole fitness.

Når du dyrker pole fitness, bruger du hele kroppen, og træner såvel styrke som koordination, smidighed og udholdenhed. Du lærer at bevæge dig i takt til musikken, samtidig med at du udfører øvelser, som er en gymnast værdig. Og samtidig kan du føle dig så feminin og pikant, som du eller kun har kunnet i dine vildeste fantasier.

Vælg det rette pole fitness studio, når du skal lære teknikken

Hvis du ønsker at dyrke pole fitness – måske starte helt fra bunden af – er det vigtigt, at du vælger et professionelt og seriøst pole fitness studio. Blandt disse finder du det velrenommerede Pole Republic. Hos Pole Republic finder du udelukkende dygtige og veluddannede trænere og instruktører, som gør deres ypperste for at tilbyde individuel hjælp og vejledning til de til tider vanskelige øvelser.

Pole Republic har speciale inden for træningsformerne pole fitness, aerial silk og aerial hoop. Du kan læse mere om træningen på polerepublic.dk